Ouders reageren

"Het is heel fijn bij Martine omdat...
... zij altijd goedgezind de kindjes 'smorgens opwacht.
Zij geduldig is met de kindjes èn de ouders.
Toch vriendelijk verwacht dat de afspraken worden nageleefd.
Elk kind zichzelf laat zijn.
Iedere ouder laat voelen dat zijn/haar kind speciaal is.
De kindjes met warmte omringd worden.
Zij nooit een vraag te veel vindt.
Ze altijd met goed raad klaarstaat.
De kindjes met uitdagend speelgoed mogen spelen.
Ze buiten kunnen ravotten bij goed weer.
De omgeving waarin zij spelen altijd netjes is.
Je het gevoel hebt dat je kindje bij haar steeds veilig en in goede handen is.
Het dagelijkse verzorgen altijd in orde is.
Ze onze kindjes mee opvoedt tot zelfstandige peuters, die respectvol omgaan met elkaar.
Je een berichtje of telefoontje krijgt op de allereerste dag. Wat een geruststelling!
Het gemakkelijk is dat je enkel reservekledij en een tutje moet voorzien.
Er aandacht is voor tradities: verjaardagen, Sint, moeder- en vaderdag.
...
En als we dan nog een opmerking zouden hebben...
... dan weten we dat we haar dat altijd mogen zeggen."

Ouders van Emma, Senne en Lotta

"Het allerbelangrijkste vind ik dat je als mama met 100% vertrouwen je kind kan afzetten wanneer je werkdag start. Dit is nu bij mij het geval. Mama Tine is een warme, goedlachse, empathische onthaalmoeder die haar werk met veel inzet en engagement doet. Het straalt van haar af dat ze haar werk graag doet. Ze heeft een hart voor kinderen!
Nog een extra pluspuntje wat bijdraagt aan dat vertrouwen is dat ze verpleegkundige is. Je weet in je achterhoofd dat als er iets moest gebeuren, dat je kind op dat moment in professionele handen is. Kan niet beter!
Wat ik zie als ik binnenkom is altijd een ontspannen rustige sfeer wat bewijst dat d kindjes zich er allemaal goed voelen. Er is een ruim aanbod aan speelgoed, dit speelgoed is altijd proper en is van goede kwaliteit. Ook de woning van Martine is altijd heel proper en kindvriendelijk. In de zomer kunnen de kinderen veilig buiten spelen.
Nog enkele pluspunten: de dagelijkse verse warme maaltijd die de kindjes krijgen, de vroege openingsuren en je hoeft geen luiers of verzorgingsproducten mee te geven.
De minpunten, daar heb ik heel lang over moeten nadenkenen daar ben ik nog steeds over aan het nadenken. Ik vind er geen...
Ik zou haar aan al mijn vriendinnen aanraden!
Bedankt voor alles!"

Mama van Tamara, Bart, Thomas en Lisa

"Na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk beland bij Mama Tine! Vanaf het eerste moment roepen we dat het goed is! Ja, hier zal ons Rubentje een leuke tijd tegemoet gaan."

Mama van Ruben, uit Tielt-Winge

"Een plaats waar er voor je kind gezorgd wordt zoals je het zelf zou doen! De liefde, warmte, bezorgdheid en oprechtheid van Mama Tine voor de kindjes is enorm. Hier is een plek waar je kind zich thuis voelt en waar het kan opgroeien en openbloeien."

Mama van Rune, uit Tielt-Winge

"Alleen maar positieve dingen te zeggen over de opvang! Het was altijd een beetje thuiskomen voor Mathisje en er was altijd een goede sfeer onder de kindjes. Wij komen zeker terug!"

Mama van Mathis, uit Bekkevoort

"Bij Mama Tine hebben wij echt 'een tweede thuis' gevonden voor Cisse! Het is zo mooi om te zien hoe zij elke dag opnieuw de kindjes met open armen ontvangt en oprecht om hen geeft alsof het haar eigen kinderen zijn! Niet alleen de kindjes, maar ook de ouders worden verwend; voor advies en raad kan je altijd bij haar terecht en dat is voor ons als jonge ouders een hele geruststelling. We kunnen 1000x dank zeggen, maar zelfs dat is niet voldoende! Mama Tine, je bent SUPER!"

Mama van Cisse, uit Lubeek

"Een hele fijne onthaalmoeder! Ook haar eigen kinderen als entourage zijn zeer kindvriendelijk gezind. Dat stralen ze allemaal uit. Ongeacht wanneer je er binnenkomt zijn de kindjes altijd even rustig aan het spelen. Nooit is het een schreeuwerige bedoening. Je krijgt ook steeds een eerlijk antwoord als je vraagt hoe het die dag met je kindje geweest is. Er wordt heel consequent en transparant gehandeld, ook naar de kinderen toe. Ze staat open voor vragen en suggesties. Je kan je kinderen geen betere start in het leven toewensen!!!"

Mama van Jef en Anna, uit Meensel-Kiezegem

"Gedurende vier jaren maakten 'Mama Tine' en haar kinderen een belangrijk deel van ons leven uit. Met een gerust hart vertrouwden wij ons dochtertje Myrthe en ons zoontje Vincent aan haar goede zorgen toe. Al bij de eerste zonnestralen vond je Mama Tine buiten met de kleine kapoenen. Alles leerden ze spelenderwijs: fietsen, met de bal spelen, leren rekening houden met de andere kinderen,... De gezonde en verse maaltijden die Mama Tine bereidde, werden erg gesmaakt door onze kinderen. Toen ons dochtertje tijdelijk speciale dieetvoeding diende te eten, vormde dat geen enkel probleem voor Mama Tine. Ook dat maakte ze met evenveel liefde klaar. Als ouders hebben wij het altijd enorm geapprecieerd dat Mama Tine elk van haar kindjes met zijn eigen kwaliteiten en beperkingen in haar hart sloot. Na al die jaren afscheid nemen was dan ook niet zo gemakkelijk voor ons. Mede dankzij Mama Tine zijn onze kinderen uitgegroeid tot twee vrolijke en ondernemende kleutertjes. Dankjewel Mama Tine."

Ouders van Myrthe en Vincent, uit Molenbeek-Wersbeek

"Buiten voetbal spelen met Kamieleke, dat maakt Yender zijn dag helemaal goed!"

Mama van Yari en Yender, uit Meensel-Kiezegem

"Altijd een liefdevolle en warme ontvangst! De communicatie was tip top! De kinderen waren altijd goedgemutst en gingen graag naar Mama Tine. Problemen werden direct besproken en opgelost! Moest ik nog kindjes kopen, zij zouden zeker naar Mama Tine gaan."

Mama van Jolien en Jarne, uit Molenbeek-Wersbeek